Інтернет магазин ліпного декору bagetoff
Інтернет магазин ліпного декору bagetoff
Київ, г. Киев, Петропавловская Борщаговка, 12
Фото  1 Карниз з орнаментом Classic Home ET-88181 1203909

Карниз з орнаментом Classic Home ET-88181

303 грн
Код 1203909
Постачальник Інтернет магазин ліпного декору bagetoff
Одиниця виміру шт.
Производитель Classic Home
Оцінка

Опис

Характеристики:

Висота: 89мм

Глибина: 92мм

Довжина: 2440мм

Крок малюнка: 45мм

Орнамент: З орнаментом

Матеріал: поліуретан

Покриття: загрунтований під фарбування

Країна виробництва: Китай

Ласкаво просимо в інтернет магазин ліпного декору bagetoff. com.ua

Увага, Ви можете купити Карниз з орнаментом Classic Home ET-88181, ліпний декор з поліуретану на нашому основному сайті з додатковими знижками.

Ліпні карнизи з поліуретану стали інноваційними продуктами для внутрішньої обробки приміщень. Ліпнина з поліуретану легка і міцна на відміну від гіпсового декору, що не зсихається і не тріскається на відміну від дерева, має чіткий малюнок на відміну від пінопласту, має гнучкі аналоги. Ліпнину з поліуретану можна фарбувати і легко монтувати.

Основні виробники поліуретанових декоративних стельових багетів (плінтусів) - Європласт, Classic Home, Decomaster, Gaudi Decor, Orac Decor, Harmony. Компанія bagetoff.com.ua реалізує стельові поліуретанові карнизи отпом і в роздріб. Надаємо знижки, працюємо з дизайнерами, виконробами, магазинами.

Купити поліуретанову ліпнину: клей для поліуретанової ліпнини , карнизы стельові з поліуретану , розетки декоративні з поліуретану , колони декоративні поліуретанові , пілястри з поліуретану , молдинги настінні з поліуретану , Світильники і полки декоративні, поліуретанові , рами для дзеркал і ніші з поліуретану , консолі (кронштейни) з поліуретану , орнаменти поліуретанові , куточки поліуретанові , панно з поліуретану , кесони поліуретанові , купола з поліуретану , декор дверей, обрамлення дверних прорізів , портали для камінів, фальшкамін поліуретанові , плінтуси підлогові поліуретанові , напівколони з поліуретану , инструменты , постаменти і статуї поліуретанові , балки (фальшбалкі) стельові, поліуретанові

У нашому інтернет магазині представлені товари для декоративного оздоблення приміщень з поліуретанa

В інтернет магазині ліпного декору bagetoff.com.ua Ви можете купити Карниз з орнаментом Classic Home ET-88181, ліпний декор з поліуретану дешево, за найнижчими в Україні цінами c додатковими знижками. Оптовим покупцям безкоштовна доставка. Ми доставляємо ліпний декор по всій Україні. Доставка по Києву, Одеса, Дніпро, Львів, Вінниця, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Харків, Херсон, Миколаїв, Кіровоград, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-який регіон Україна, будь-яким зручним для Вас перевізником.

Оптові ціни і додаткові знижки дивіться на нашому основному сайті: bagetoff.com.ua

Залишити коментар

Коментарі, відгуки

Коментарів ще немає. Залишити коментар

Дивіться також

Інші пропозиції



Рекламні посилання
Реклама за 3000 грн на рік

від будівельного портала

Тисни, та дізнайся більше

або пишіть: reklama@promobud.ua